Къде да почиваме ?

Вие разбира се почивайте където си искате, но искам да ви кажа по-няколко думи (е разбира се с връзки), за местата където мисля , че си заслужава да се почива:

 

 

  • Палатка или каравана за лятото

 

 

 

Банско

И преди за мене това беше най-добрия ски курорт на България, а да не говорим сега. Отпадането на необходимостта да се влачиш с колата 12 км. до пистите с риска да се върнеш с попрегънати ламарини на колата е наистина голяма радост за гостите на Банско. Нови лифтове, кабинка от Банско до пистата, над 50 километра прекрасни писти , ски път обратно от пистите до Банско,  позволяващ да влезете със ските направо в хотела или квартирата.

          И още нещо доближаващо ни до Европа в този курорт - интернет страницата на курорта, даваща информация за състоянието на пистите, вятъра, работата на съоръженията в момента , та дори и възможността да наблюдавате през 3 камери какво става в момента на пистите. Супер!

 

Фотогалерия от източника

 

 

Морето - може би последна година на "Корал"

 

Базата ни за спане обаче е

в с.Баня в

Къща за гости при Бай Марин. Топли големи стаи, удобства за самостоятелно приготвяне на храна,трапезария,далеч

по-евтино от хотелите в Банско и неповторим домашен уют

    

Дали да ви кажа за това място ?

   Седя си аз пред камината в "Стара Бистрилишка къща" и се чудя - трябва ли да ви открехвам за това място. Ами като се втурнете натам, после може и да не се вредя. Е, не искам да съм егоист ...